Selecteer een pagina

Laat een bewuste leefstijl, het medicijn zijn.

- IsmeePureLiving

About ismee

Orthomoleculair therapeut

Officieel ben ik Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige. Maar nog belangrijker: ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet hoe het is om last te hebben van je darmen, gek te worden van je slechte huid, menstruatieproblemen of extreme vermoeidheid. En ook hoe lastig het kan zijn om je grenzen aan te geven en jezelf op nummer één te zetten.

Tijdens mijn burn-out leerde ik alles over de invloed van voeding, stress, hormonen en chemicaliën op ons lichaam. Dingen waarbij we zo ver verwijderd zijn geraakt van de essentie van gezondheid en die we op school niet leren. Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een bewuste keuze te maken. Dat betekent niet altijd de gezondste keuze, maar wel eentje die je weloverwogen maakt omdat je alle kennis hebt.

Ik leef ook echt niet perfect, (disclaimer: mocht je op zoek zijn naar perfect is het misschien tijd om door te klikken) maar ik doe het wel bewust. Precies dat is waar ik zoveel mogelijk mensen mee wil helpen. Ervoor zorgen dat jij weet wat je eet, opsmeert en aantrekt. Zodat je bewust keuzes kunt maken die bij jou passen en waar jij je helemaal happy bij voelt!

FAVORITES

Door alle producten die je tegenwoordig kunt kopen, met allerlei ingewikkelde etiketten en ingrediënten is het nog weleens lastig om de juiste keuzes te maken. Ik heb niet stilgezeten en de laatste jaren heel wat dingen uitgeprobeerd. Lekker makkelijk voor jou, want op mijn ‘Favorites’ pagina vind je allerlei fijne producten waar ik blij van word. En hopelijk jij ook. Alleen wanneer producten of merken écht IPL proof zijn, raad ik ze en probeer ik te regelen dat jij een kortingscode in kunt vullen.

FAQ

Wat is een Orthomoleculair therapeut?

Orthomoleculaire therapie is een natuurlijke geneeswijze waarbij wordt gekeken naar leefstijl en klachten bij de oorzaak worden aangepakt. Een Orthomoleculair therapeut geeft adviezen over bijvoorbeeld voeding, suppletie, beweging, slaap en non-toxische producten. Zelf zeg ik altijd dat ik mensen help om met voeding, leefstijl en zelfliefde zo gezond en gelukkig mogelijk te leven.

Hoe boek ik een consult bij Ismee Pure Living?

Op dit moment is het niet mogelijk om een afspraak te maken bij mij en is er geen wachtlijst. Dit omdat ik me focus op zoveel mogelijk mensen helpen, door Orthomoleculaire tips te delen via social media. Wil jij ook een dagelijkse dosis kennis over bewuste keuzes maken? Volg mij dan op Instagram.

Hoe vind ik een goede Orthomoleculaire therapeut?

Om een goede Orthomoleculaire therapeut te vinden, adviseer ik je om te kijken naar de opleiding die een therapeut heeft gevolgd. Kies hierbij voor iemand die gespecialiseerd is in de richting waar jij naar op zoek bent, zoals bijvoorbeeld schildklierproblematiek of fertiliteitsproblemen. Niemand kan over alle onderwerpen ook echt alles weten, daarom ben ik altijd pro-specialisatie! Een grote rode vlag is een orthomoleculair therapeut die een waslijst suppletie voorschrijft zonder goede reden of zonder uitgebreid onderzoek.

Wat is een bewuste keuze?

Een bewuste keuze betekent niet dat een keuze goed of fout is. Een bewuste keuze is niet altijd de gezondste keuze, maar wel eentje die je weloverwogen maakt omdat je alle kennis in pacht hebt. Op die manier kom je tot een meer gebalanceerde en gezonde leefstijl. En vooral eentje die echt helemaal bij jou past!

Hoe kom ik in contact met Ismee Pure Living?

Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, werk ik ook samen met andere mensen, merken en platforms met dezelfde missie. Lijkt het je leuk om onze krachten te bundelen? Voor mooie samenwerkingen mag je altijd mailen naar info@ismeepureliving.com.