Selecteer een pagina

@ismeepureliving

ABOUT ISMEE PURE LIVING

Ik ben Ismee, van Ismee Pure Living. Officieel ben ik Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige. Maar nog belangrijker: ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet hoe het is om last te hebben van je darmen, gek te worden van je slechte huid, chronische hartkloppingen of extreme vermoeidheid. Ik deed altijd wat er van me verwacht werd, gaf mijn grenzen niet aan en leefde ongezond. 

Niet heel gek, maar uiteindelijk leidde dat tot een dikke vette burn-out. Gelukkig maar. Want het klinkt misschien wat ongezellig allemaal (en dat was het ook), maar mijn burn-out bleek mijn allergrootste cadeau. Let’s skip to the good part: ik dook in de wereld van gezonde voeding, natuurlijke producten, zelfliefde en nog veel meer prachtige tools die bijdragen aan optimale gezondheid. Ook rondde ik een studie in epigenetica af en leerde alles over de invloed van voeding, chemicaliën, stress en toxische stoffen op ons lichaam.

Ik leerde mezelf genezen. Mijn vuurtje ging weer branden en ik startte mijn orthomoleculaire praktijk, Ismee Pure Living, in Haarlem. Een plek waar ik vrouwen succesvol begeleidde op het gebied van hormonen en een kinderwens. Super mooi en dankbaar werk, maar ik voelde al snel dat ik meer wilde doen. Meer impact maken. Om die reden staat mijn praktijk momenteel op een lager pitje en deel ik mijn kennis over onder andere voeding, kleding en verzorgingsproducten via social media. Ook ben ik samen met Annick IPL Oils gestart. Als je benieuwd bent hoe deze prachtige oliën jou kunnen helpen, zou ik daar zeker een kijkje nemen!

In tijden waarin we zo ver verwijderd zijn geraakt van de essentie van gezondheid en hier maar weinig over leren, wil ik graag vertellen hoe het anders kan. Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een bewuste keuze te maken. Dat betekent niet altijd de gezondste keuze, maar wel eentje die je weloverwogen maakt omdat je alle kennis hebt. Ik leef ook echt niet helemaal perfect, (disclaimer: mocht je op zoek zijn naar perfect is het misschien tijd om door te klikken) maar ik doe het wel bewust. Precies dat is waar ik met Ismee Pure Living zoveel mogelijk mensen mee wil helpen. Ervoor zorgen dat jij weet wat je eet, opsmeert en aantrekt. Zodat jij bewust keuzes kunt maken die bij jou passen en waar jij je helemaal happy bij voelt!

FAVORITES

Door alle producten die je tegenwoordig kunt kopen, met allerlei ingewikkelde etiketten en ingrediënten is het nog weleens lastig om de juiste keuzes te maken. Ik heb niet stilgezeten en de laatste jaren heel wat dingen uitgeprobeerd. Lekker makkelijk voor jou, want op mijn ‘Favorites’ pagina vind je allerlei fijne producten waar ik blij van word. En hopelijk jij ook. Alleen wanneer producten of merken écht IPL proof zijn, raad ik ze aan en kan ik vaak mooie kortingscodes met jullie delen. Goed geregeld, toch?